Frick Design

GBG Wrestling: Marknadsföring Event

Sedan 2017 har jag haft återkommande uppdrag hos GBG Wrestling där jag är huvudansvarig för idé, koncept, framställande och utförande av all visuell marknadsföring för varje enskilt event. 

Jag tar fram affischer och flyers för eventet, gör allt soft proof-arbete och sköter kontakten med tryckeriet. Parallellt skapar jag page- och eventbanner för eventet på Facebook, och tar fram motsvarande marknadsföring för Instagram och sponsrade inlägg. Därefter producerar jag inlägg, skapar rörlig grafik och klipper film som publiceras i evenemangets kanaler tiden fram till eventet. Jag producerar även rörlig grafik som spelas på projektor under framträdandet.

Målet är alltid att skapa en färgsprakande stil, där wrestlingkulturens reflektion av samtiden och dåtida referenser får en arena och skapar en iögonfallande produkt som sticker ut från mainstream-underhållning.