Frick Design

Svensk Wrestling: Marknadsföring Event

Sedan 2017 har jag frilansat för Svensk Wrestling (tidigare GBG Wrestling) som deras Art Director. Jag är huvudansvarig för koncept, framställande och utförande av all marknadsföring, samt underhåll av deras sociala medier. Jag samarbetar med ett produktionsteam samt projektleder och driver varumärkesbyggandet framåt. Deras affärsidé är att erbjuda denna klassiska om än dock underground underhållningsform i svensk paketering. De har shower över hela landet men fokuserar främst på Stockholm och Göteborg.

Jag tar fram affischer, flyers och övrigt tryckmaterial, gör allt soft proof-arbete och sköter kontakten med tryckeriet. Parallellt skapar jag digitala enheter som sträcker sig över alla deras kanaler och tar fram motsvarande marknadsföring för Instagram/Facebook och sponsrade inlägg. Jag animerar och klipper film som publiceras i evenemangets kanaler, samt producerar rörlig grafik som spelas på projektor under framträdandet.

Målet är alltid att skapa en färgsprakande stil, där wrestlingkulturens reflektion av samtiden och dåtida referenser får en arena och skapar en iögonfallande produkt som sticker ut från mainstream-underhållning.