Frick Design

Hasselblad: Marknadsföring

Victor Hasselblad AB är en svensk tillverkare av mellanformatskameror, kamerautrustning och fotoskanner baserade i Göteborg. Uppgiften var att ta fram en film i marknadsföringssyfte för varumärket, 10 sekunder lång med Instagram som platform (format 1:1) skapad med After Effects och Premiere.

Jag fokuserade på  en av deras ambassadörer, ryska fotografen och collage artisten Kamilla Hanapova. Såhär säger hon om sin egen stil i en intervju publicerad på Hasselblads egen hemsida:

”Besides architecture photography, I do fashion and portrait photography. I also create handmade collages where I mix different styles and approaches.” … ”I love to change, to connect various techniques, to print my photos, use them as a canvas and then scan them back into digital form. No limits.”
hasselblad.com/masters/2018/kamilla-hanapova/ 

Hanapovas stil resonerade väl med min egen bild av mig själv som formgivare, där jag vill utnyttja mina kompetenser för att utan begränsningar kunna arbeta med helheten av ett varumärke, genom att blanda många olika medier.

Ta del av mer av Hanapovas arbete på behance.net/kamillahanapova