Frick Design

Smålandsvillan: Huskatalog

SmålandsVillan grundades 1997 och är en del av Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB. Med Småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder de mycket hus för pengarna. 

SmålandsVillans grafiska profil domineras av sin glada gula färg, i kombination med en finurlig skriptfont och färgsprakande, varma bilder med mycket mänsklig närvaro.

Maj 2020 publicerades SmålandsVillans nya huskatalog, framtagen av Business and Emotions. Till detta projekt hade jag rollen som AD-Ass och Originalre. Jag tog fram och layoutade ett stort antal nyckelsidor och såg till att hela teamet kunde arbeta effektivit i de stora arbetsfilerna, säkerhetsställde korrekta mått på planlösningar, fasadritningar, mm samt såg över färghantering och förberedde katalogen för tryck.