Frick Design

Västra Götalands Teater: Föreställning

Västra Götalands Teater består i grunden av skådespelarna Anette Sevreus och Linda Hellström. I över 15 år har de varit aktiva som turnerande teater men med Teater Aftonstjärnan på Lindholmen som hemmascen. De har spelat runtom i hela Sverige på allt från Göteborgs Stadsteaters Lunchteater till små bygdegårdar för teaterföreningars räkning. Oftast sätter de upp tänkvärda feel good-komedier från svenska författare. Jag deltog även själv som skådespelare och scentekniker i en av deras föreställningar Alice eller Konsten att Flytta en Mamma som vi spelade mellan åren 2015-2018. 

2021 bad de mig om hjälp att sätta ihop en affisch till deras nästa föreställning, Det Började Så Oskyldigt med Diskbänken, och då passade jag även på att föreslå ytterligare sätt för dem att nå ut med sin marknadsföring, i form av en Facebooksida, digital annonsering och övrig närvaro på sociala medier. 

Jag hjälper dem inte längre aktivt med sin marknadsföring, men att få starta upp dem och se deras biljettförsäljning ta fart var otroligt roligt och tillfredställande att följa.