Frick Design

Det är jag som är Alexandra, grafisk formgivare!

Multikonstnär med den oslagbara kombon av det bästa från två världar — en naturlig instinkt för färg och form tillsammans med bred teknisk kunskap. Alltid med glimten i ögat.

Jag har brunnit för kreativt skapande i alla dess former och har sedan barnsben studerat estet­iska ämnen inom allt från teck­ning och måleri till scenkonst. Jag är van att stå på scen och av att prata inför små och stora grupper.

Maj 2020 tog jag examen från utbildningen IP Grafisk Produktion och form på Yrgo med toppbetyg. Min spets­kompetens ligger i tryckproduktion och att färdigställa filer inför tryck, men jag besitter även breda kunskaper inom idé och konceptutveckling, formgivning för digitala medier och post-produktion för film och animation. 

Jag är kunskaps­törstig, ambitiös och eftersträvar alltid att med omfattande tekniska kompetenser kunna säkerställa kvalité och effektivitet i varje uppgift jag tar mig för.

Jag har frilansat sedan 2017 och har mångfacetterad er­faren­het av att jobba med en bred kundkrets både som praktikant och konsult på reklambyrå under det senaste året. Sedan min examen har jag kontinuerligt haft frilansuppdrag för svenska så väl som internationella kunder från både små och större företag inom en mängd olika områden. 

Målet är dock att inleda en ny fas som anställd där jag får utvecklas och bidra med min kompetens inom grafisk formgivning och produktion för både trycksaker och digitala medier. Som en del i ert team hjälper jag er att hålla ett högt tempo i produktion och kvalitétssäkra leveranser samtidigt som jag bidrar socialt med ett gott humör!

Allt gott! /Alexandra 

LADDA NER MITT CV.

Vill du kontakta mig?

Har du något spännande projekt du behöver hjälp med eller letar du efter att expandera ditt team?
Skriv några rader så hör jag av mig så snart som möjligt.