Alexandra Frick

Jag är Alexandra, 28-årig grafisk formgivare från Göteborg!

Jag har alltid brunnit för kreativt skapande i alla dess former och har sedan barnsben studerat estetiska ämnen inom allt från teckning och måleri till scenkonst. Efter gymnasiet började jag frilansa som artist och vid sidan om mitt eget skapande slumpade det sig så att jag fick börja designa och formgiva de kommunikativa medier som omger en scenisk produktion. Jag är van vid att stå på scen och har inga problem med att prata inför små och stora grupper.

Maj 2020 tar jag examen från IP Grafisk Produktion och form på Yrgo, med titlarna Grafisk formgivare, Originalare och Final Art. IP är en mångfacetterad utbildning med fokus på kunskaper inom tryckproduktion och att färdigställa inför tryck, men har också som mål att skapa en eftertraktad medarbetare för både byrå och inhouse. Centralt i utbildningen har varit att med omfattande tekniska kunskaper från alla delar av det grafiska produktionsflödet säkerställa kvalité på ett effektivt sätt.

Jag frilansar regelbundet och tillbringade båda mina LIA-perioder (10 + 14 veckor) på Business and Emotions i Göteborg där jag fått vara en del av deras team och jobba med skarpa projekt direkt mot deras kunder.

Jag ser fram emot en ny fas som anställd där jag får utvecklas och bidra med min kompetens inom grafisk formgivning och produktion.

Som en del i ert team hjälper jag er att hålla en hög produktionstakt och kvalité i era leveranser samtidigt som jag bidrar socialt med ett gott humör.

Applikationskunskaper

INDESIGN

ILLUSTRATOR

PHOTOSHOP

AFTER EFFECTS

PREMIERE

XD

Urval av praktiska kunskaper:

Trycksaker

FOLDRAR
BROSCHYRER
TRYCKANNONSER
KATALOGER

VISITKORT
KONTORSMATERIAL
FÖRPACKNINGAR
STORFORMATSTRYCK

Digitalt

CONTENT SOCIALA MEDIER
BANNERS/ANNONSER
WIREFRAMES/DESIGNSKISSER
INTERAKTIVA PDF’ER

Rörligt

ANIMATION LOGGA/TEXT
KLIPPNING FILMMATERIAL
APPLICERA RÖRLIG GRAFIK

Övrigt

PRESENTATIONER/MALLAR
 – MICROSOFT POWERPOINT
 – MICROSOFT WORD
 – KEYNOTE

Vill du komma i kontakt med mig?